Motorok, vezérlések

Amikor a kényelem beköltözik otthonába – redőnyök mozgatása gombnyomásra

Úgy véljük, ezzel a megoldással most a hölgyeknek kedvezünk. Számtalanszor hallottuk már ezt a mondatot: „Drágám, húzd fel légy szíves a redőnyt”. Mivel a redőnyök jóval nehezebbek, mint a reluxák, így nem meglepő, hogy ma már a redőnyöket motoros vezérléssel is megvásárolhatjuk. Így lesz egy…

 • gyorsan
 • könnyedén
 • még a gyerekek által is mozgatható redőnyünk
 • amely ráadásul biztonságos is

Nem tűnik rossz megoldásnak, igaz?

És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy a redőnyök mozgatása akár előre programozható is. Mikor jön ez jól? Mondjuk reggel nem az idegesítő vekkere ébredünk, hanem a felemelkedő redőnyök mögül előbukkanó napfényre. Ez bizony kellemesen hangzik.

Kínálatunkban több típusú vezérlés közül választhat, melyek mind az Ön és családja kényelmét szolgálják!

3 típusú motoros meghajtó közül is választhat

Ennek nagy előnye, hogy Ön 3 kategóriájú motoros vezérlés közül választhatja ki azt az egyet, amelyik az igényeinek leginkább megfelel.

Akik pedig egy kedvezőbb árú vezérlés mellett tennék le a voksukat, szintén megtalálják nálunk a számításukat. A Smart Home motoros vezérlései biztonságosan mozgatják a legnehezebb redőnyöket, mindezt ráadásul kedvező áron.

fali-kapcs
fali-kapcs2
minimal
minimal2
style2

A Somfy motorvezérléseivel lényegében egész otthonát automatizálhatja a redőnytől a napellenzőkig. Ráadásul egy hazai márkáról van szó, amely sokak bizalmát elnyerte már. Azok, akik egy megbízható, középkategóriás motoros vezérlést keresnek, kiváló megoldást jelent a Somfy. Ráadásul szinten minden árnyékolástechnikai eszköz vezérelhetővé válik a Somfy megoldásaival.

  Motorok, vezérlések

  Sokan viszont a német precizitásra és minőségre esküsznek. Nekik sem kell tovább keresgélniük, ha redőnyeiket motoros vezérléssel szeretnék mozgatni. A német Becker ugyanis igazi prémium kategóriás vezérléseket garantál nekünk és vásárlóinknak is.

  redony-felhuzo-idokapcsolo-kai
  becker-easycontrol-ec545-ii
  becker